how can I load data from flow-3d v8.2?

Moderators: steve, jprenaud, straton, Chris Idso, davetaflin, salter

lvar
Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Jul 10, 2007 1:18 am
Location: china
Contact:

how can I load data from flow-3d v8.2?

Postby lvar » Tue Jul 10, 2007 6:33 pm

I use tecplot 360
thank you

JCOutzs
Tecplot Employee
Posts: 2
Joined: Mon Nov 20, 2006 3:03 pm
Location: Bellevue, WA
Contact:

Re: how can I load data from flow-3d v8.2?

Postby JCOutzs » Fri Aug 24, 2007 1:16 pm

Hello Ivan,

Sorry I didn't respond to your post earlier. Please email your Tecplot license number to me at jennifer.outzs@tecplot.com. and I'll send you a link to download the beta FLOW-3D data loader. Please note our loader was build based on FLOW-3D V. 9.2.

Thank you,

Jennifer


Return to “Loading Data”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron